livetenligtpeppis

Direktlänk till inlägg 13 september 2014

Lite blandat

Av livetenligtpeppis - 13 september 2014 19:48

Hejdär!

Sorry för dålig uppdatering!! Alltså det har/är väldigt mycket i skolan just nu och har varit mycket i stallet osv, så det har inte riktigt funnits tid till att blogga. Men nu är en av de värsta läxorna klar, så kanske får mer tid nu i veckan! Om jag inte får massor av nya läxor dvs...

Hursomhelst.

Förra tisdagen hade vi halvgrupp och jag red Lucky. Det gick bra faktiskt! Mycket framdelsvändningar och skillnader på steglängd och tempo i de olika gångarterna beroende på lång eller kort tygel osv. Det var faktiskt en kul övning, även om den var riktad lite mer mot de som stod på marken. 

Men Lycky var inte alls så spänd som han kan vara utan slappnade av och hittade tillsammans en stabilitet i ridningen, så är jättenöjd!

Förra onsdagen red jag Eros och vi gjorde samma övning som veckan innan fast i hagen. Det gick bra och jag kände att vi hittade det som inte riktigt fanns där veckan innan, så humöret var på topp!

 

I söndags då det skulle vara programridning, blev bara en igenridning på kvällen. Programridningen var nämligen inställd. Men på kvällen red jag Blixten och det gick så galet bra så att jag bara vill hoppa runt!! Han lyssnade verkligen sådär asbra och hittade ett lugn som höll i sig! Han "exploderade" inte sådär i galoppfattningarna som han gör ibland, utan föll lugnt in i en jämn galopp, så är suuuupernöjd och glad med den lektionen!

 

I måndags åkte jag till stallet för att fotografera Jennifer när hon red, men de red ut så det blev inget haha. Men då fick jag mer tid till att sköta Cesar istället så det blev bra ändå! 

I tisdags när jag kom till stallet fann jag min häst helt täckt av lera från hov till öron. 

Jättekul.

20 min ungefär för att få bort det första och tjockaste lagret. 

35 min till för att få bort det mesta av dammet och den djupt sittande leran. 

Sen fick han beta lite utanför stallet innan jag skulle ha min lektion.

I tisdags var det alltså vi som red veckan innan som hade teori. De gjorde ungefär samma sak som vi gjorde och det var riktigt intressant faktiskt.


I onsdags när jag och Jossan kom till stallet så började vi att spendera 20 min hos en lerig Cesar. Igen. Han var inte lika lerig som dagen innan men fasen vad han gnuggar in det alltså!

Hursomhelst red jag Eros. Vi busred lite två och två runt hagen eftersom vi hade ridit två dressyrpass på raken. 

Det var mysigt att rida runt grönhagen och galoppera på som vi oftast inte får göra när Ullis rider med... Men hon sa att det var okej för det var ju det som var lite meningen med lektionen!

 

Igår var jag med Jossan till Curre och sen även ut till Farsta eftersom hon har hopplektion! 

Hon hoppade tokstollen Miramis. 

Sen sov jag över hos henne igårkväll och vi garvade typ ihjäl oss. Men det var så kallad midnattshumor så det är inte så roligt egentligen....

Men sen imorse åkte vi till stallet som vanligt. USEK-mötet var lite virrigt men haha så är det.

Skötte Cesar idag också, så han har blivit väldigt ompysslad denna vecka! 

 

Var hos Jossan lite på eftermiddagen också och tittade på en asbraaaa film, men som var extremt sorglig. kan se den hur många gånger som helst.

Sen när jag gick hem stötte jag på Erik. Eller han stötte på mig för jag märkte henom inte förns han cyklade brevid mig hahahahhaah! Nämen han skulle till IP så vi sällskapade lite. 

 

Imorgon är det Vaaaaaaaaaaal!!!!!! Alltså jag är fett taggad även om jag inte ska rösta! Vi hade skolval i torsdags så jag tror det är lite grunden till varför jag är så exalterad.

Så därför ska jag titta på duellen mellan Reinfeldt och Löfven nu. 

Byeeeeee!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

<3

Av livetenligtpeppis - 30 december 2015 13:59


Av livetenligtpeppis - 30 december 2015 12:57

Har ni också den människan i ert liv? Den människan som alltid ställer upp för dig, i alla lägen, oavsett vad. Den människan som aldrig någonsin har svikit dig eller vänt ryggen mot dig när du behöver henne som mest. Den människan som funnits där med...

Av livetenligtpeppis - 29 december 2015 09:29


Världens bästa katt och jag hälsar god morgon  

Av livetenligtpeppis - 24 december 2015 09:15

Presentation


Hej hej! Kul att du tog din tid och titta in på min blogg! Mina allra största intressen är hästar och musik, så det är mest det mina inlägg handlar om. Men självklart skriver jag om livet i allmänhet! Hoppas du vill fortsätta läsa min blogg! :)

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Varför läser DU min blogg?
 ...den är intressant
 ...du skriver bra inlägg
 ...du lägger upp många bilder
 ...du skriver om hästar
 ...jag känner dig och vill vara snäll
 ...du uppdaterar ofta
 ...jag läser inte din blogg

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards